Info

Toen Jennifer 12 was, werd zij door Michael Jackson geïnspireerd om te starten met dansen. Haar moeder zag de potentie die zij in haar had en bracht haar naar verschillende dansscholen. Jennifer groeide snel en nam, als soliste, al gauw deel aan hiphop battles en wedstrijden. Door hoogtepunten als het driemaal winnen van het Europees Kampioenschap, het driemaal winnen van het Wereld Kampioenschap en het winnen van de World Dance Sport Games in Taiwan werd Jennifer een begrip in de Urban dans scene.

Toen ze zich realiseerde dat ze van dans haar beroep wilde maken, streefde ze naar meer. Jennifer is afgestudeerd aan een officiële vooropleiding van Codarts, de Rotterdamse Dansacademie, namelijk Opleiding Dans Maastricht.
Daarna heeft zij één jaar Urban/Contemporary gestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Gedurende en na deze periode begon zij aan het opbouwen van haar carrière, als danser en als choreograaf. In 2015 ze richtte Oxygen op, een van de succesvolste crews binnen en buiten Europa. Daarnaast opende ze in 2016 haar eigen school, Oxygen – Academy of Dance. Jennifer geeft les en coacht en begeleidt jonge dansers om een professional te worden. Met Oxygen – Academy of Dance en Oxygen creëert zij een platform voor getalenteerde dansers, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en zich kunnen profileren binnen de Urban dans scene.

Momenteel is Jennifer actief als succesvol choreograaf, zowel op commercieel gebied als in de theater wereld. Ze is gespecialiseerd in isolaties en de fusie van Contemporary en hiphop, genaamd Urban/Contemporary, en haar werk staat bekend om uitstekende creativiteit, vernieuwing en het gebruik van visuele illusies.